Skip to content Skip to footer

Voelen

Vandaag 16 jan. 2019 stond voelen in je lichaam centraal. Diversen lichaams onderdelen zoals voeten, knieën, benen, armen handen , vingers , hoofd zijn we langs gegaan met houdingen . Bij voeten: traplopen knieën/ benen: kruislings knie, aantikken , armen : rondjes draaien, handen: armen omhoog en klap in je handen , daarna enkelt je duimen aantikken, je hoofd voorzichtig rondjes draaien. En elke even navoelen, zo werden er verschillende ervaringen gedeeld. Na deze opwarming , zijn we met de verschillende lichaams onderdelen een yoga flow gaan doen , we starten met de houdingen Berg, boom, stoel, tafel, kat, hond, krijger ll, kat, kindhouding, de boot , de schildpad en dan lekker liggend navoelen.

Dan geblinddoekt door de ruimte , de voorste leidt de geblinddoekte ,wat een vertrouwen onderling en wat een verschillende ervaringen werden er gedeeld.

Tijd voor een heerlijke massage met diversen materialen, ook hier weer wat voel je en waar.

Als laatste met een kleurtje tussen je tenen kleuren wat een ervaring en wat een plezier werd er wederom gedeeld.

Dan is het tijd om even na te voelen lekker onder een dekentje.

Namestė

Wat een mooie les weer, kinderen die grenzen verleggen door bijv.een masker op te zetten . Meer vertellen wat zij ervaren. Want ja we kijken allen in de spiegel dus waarom niet binnen in ons zelf. Er werd veel gevoeld en benoemd vandaag.

Add Your Comment