Skip to content Skip to footer

Valentijn

Valentijn les, ja wat gaan we dan doen. Het hebben over liefde. Wat is liefde ❤ en voor wie. Allereerst liefde geven aan jezelf , hoe doe je dat , jezelf accepteren zoals je bent , ja ook als je weleens boos bent of je haar niet zit. Wees aardig voor jezelf want daarna kun je ook iets aan een ander geven. Kortom leuke gesprekjes was er in ieder geval. Daarna tijd om samen Kundalini ra ra ra ra te doen wat genoten ze van elkaar. Muziek stop spelletje op hartjes , en dan hart openers doen of iets aardigs tegen de ander zeggen .
Zo kreeg je ook een liefdes douche over je heen. Heerlijk wegdromen over jou mooie kanten en dan nog een hart tekenen of schrijven voor jezelf of voor iemand anders. Zoals het liedje al zegt alles is liefde.
Vandaag vooral wat extra liefde❤ namesté

Add Your Comment