Skip to content Skip to footer

Circus lessen

De afgelopen weken stond de kinder yoga les in het teken van het circus.

Vertrouwen, balans, evenwicht, concentratie en heel veel plezier stond centraal.

Allerlei houdingen die je samen kon doen , waar even overleggen en concentratie belangrijk was. Met sjaaltjes jongleren en dan ook nog op een blok staan. Wat een concentratie kregen ze bij deze oefening. Daarna even de clown uithangen zodat er wat spanning / energie

de vrije loop kreeg. In de danser houding iets proberen te tekenen/schrijven zorgde er duidelijk voor dat de kids langer in de houding kon blijven staan. Naast dat ze het erg leuk vonden. In de happy baby poses werd het tekenen heel hilarisch met een stift tussen je tenen en de ander een teken papiertje tussen zijn tenen. Tijd voor een wel verdiende massage, en even lekker chillen op de mat.

Namesté

Add Your Comment