Skip to content Skip to footer

Geïnspireerd door de peuterdans onderwijs introductie dag van zondag jl. De Wolk 💭
Zo waren waren we vandaag een grote zware wolk die vol met regen zat. Daar kwam de regen wat een opluchting. En zo is het ook met ons als mensen vol zitten met emotie en dan barst je uit in tranen of boosheid. Wat is dat toch fijn om te uiten. Zodat je je daarna opgelucht kan voelen.
Tijd om even lekker te ontspannen liggend naar de ” wolken” kijken en dan de iets of “dieren” in de wolken zien, die we dan liggend uitbeelden. Hilarisch was het en zeer ontspannend.
Ook nog je eigen wolk tekenen, die jij graag in de lucht zou willen zien. Hoe leuk zou dat zijn!! En daarna even wegdromen heerlijk!! Zo ging iedereen ontspannen naar huis, met ons hoofd lekker leeg 🌈

Add Your Comment